INFOGRAFIC: Cum contribuie promoțiile de sezon la succesul afacerii tale online

Pagina de Business » Dezvoltarea afacerii » INFOGRAFIC: Cum contribuie promoțiile de sezon la succesul afacerii tale online
INFOGRAFIC: Cum contribuie promoțiile de sezon la succesul afacerii tale online

Comerțul online vine cu o serie de avantaje deloc de neglijat. Pe lângă marele avantaj pentru business-uri de a depăși limitele impuse de zona în care își desfășoară activitatea, crescând extraordinar de mult vadul comercial, pentru clienți, e-commerce-ul oferă comoditate, eficiență, siguranță, dar și posibilitatea de a identifica mai rapid produsele de sezon la promoție.

Pe scurt, afacerile pot câștiga mai mult, iar cumpărătorii pot economisi mai ușor alegând produsele de sezon la promoție. Nu mai este nicio surpriză faptul că promoțiile de sezon sunt o sursă semnificativă de creștere a veniturilor pentru afacerile online. Potrivit Adobe Analytics, vânzările comerciale între noiembrie și decembrie vor crește cu 10% de la an la an.

Așadar, dacă te numeri printre antreprenorii care dețin o afacere online, este foarte important să îți construiești o strategie bine pusă la punct în ceea ce privește promoțiile de sezon. Există o serie de lucruri cărora ar trebuie să le oferi o atenție sporită pentru a reuși să vinzi mai eficient în fiecare sezon.

Cum-sa-iti-organizezi-fiecare-inceput-de-sezon-Pentru-a-avea-o-afacere-de-succes-Infographic-OLX-1

Dacă îți dorești să fii la cuent cu strategii și metode prin care poți crește noua ta afacere online, abonează-te la resursele OLX Business Hub.

Abonează-te la BLOG: