VIDEO: Platforme marketplace Romania: Cum alegi?

antreprenor_platforme_marketplace

Vânzările online pe platforme de tip marketplace pentru afacerile mici reprezintă oportunitatea perfectă pentru a ajunge la un public cât mai mare și într-un timp cât mai scurt. Vânzările online au început să accelereze în ultima perioadă, iar antreprenorii care își doresc să se poziționeze în fața altor afaceri trebuie să aleagă cele mai eficiente platforme. În acest mod, gestionarea afacerii se va transforma într-un proces cât mai simplu, care nu necesită metode complexe de organizare. 

Cum te ajută un marketplace din România pentru afacerea ta de vânzări online? Notorietatea platformei este un factor foarte important deoarece deschiderea către un public cât mai mare te va avantaja în accelerarea vânzărilor. Pe lângă acest aspect, este important să ai în vedere instrumentele și serviciile pe care ți le pune la dispoziție platforma, astfel încât timpul pe care îl dedici procesului operațional și de promovare a afacerii să fie unul cât mai scurt. 

Urmărește acest VIDEO și descoperă ce criterii trebuie să ai în vedere atunci când alegi o platformă marketplace din România. În plus, dacă ai luat în considerare să devii unul dintre antreprenorii digitali din comunitatea OLX Business, acest video îți arată cum funcționalitățile organizate din platformă te ajută să ajungi în fața altor afaceri de vânzări online.

HubSpot Video