Pentru antreprenorii care își doresc să ia decizii asumate, OLX Business îmbină expertiza specialiștilor în afaceri online cu detaliile tehnice, într-o selecție de resurse educative.
OLX Business este inițiativa noastră de a-ți oferi informațiile necesare pentru accelerarea vânzărilor online.
logo_olx_academy-1

Transformă-ți afacerea într-un succes digital cu OLX Business

Întră în comunitatea antreprenorilor OLX și fii la curent cu cele mai noi și eficiente resurse pentru afacerea ta!

 

Intră în comunitatea antreprenorilor OLX

OLX Business - sursa ta de educație antreprenorială, idei de creștere a afacerii, ghiduri utile și multe altele

Ideile tale se vor transforma rapid în vânzări online, procesele vor deveni mai facile, iar lumea digitală va deveni un canal valoros pentru tine, datorită resurselor propuse pentru dezvoltarea antreprenorilor care își doresc să învețe despre cele mai bune practici pentru accelerarea afacerilor mici și mijlocii. 

OLX - platforma de accelerare a afacerilor mici și mijlocii din România

Platforma OLX este o oportunitate de creștere pentru afacerea ta, fie că ești un antreprenor deja familiarizat cu vânzările online, sau este prima afacere pe care o lansezi pe acest canal. Îți punem la dispoziție un program complet care te ajută să accelerezi vânzările, fie că ai nevoie de administrare profesională a contului, de gestiune rapidă, sau expunere mai mare pentru produsele sau serviciile tale. 

 

Vanzări Online
Află cele mai bune practici pe care le folosesc cei peste 20.000 de comercianți online din România care își cresc vânzările lunar. Ești interesat să afli care sunt ultimele tehnici de vânzare utilizate în online? Sau cum poți evita cele mai întâlnite greșeli în comerțul electronic? Indiferent de experiența ta în vânzările online, îți propunem o serie de materiale informative care includ atât subiecte generale despre ultimele tendințe, cât și subiecte specifice, referitoare la costuri sau servicii întâlnite în online. 

Antreprenoriat

64% din antreprenorii care participă la programe de business sunt motivați de dorința de a învăța, în special despre administrarea afacerilor. Dacă te numeri printre antreprenorii dornici să parcurgă materiale despre administrarea afacerii lor, sau ești curios să afli cele mai bune strategii de a-ți crește afacerea într-un timp cât mai scurt, asigură-te că ești abonat la resursele OLX Business.

Juridic & Finanțe 
76% din cei care dețin o afacere în România sunt preocupați de raportarea constantă a situației financiare și legale ale afacerii. Află cum poți eficientiza aspectele legale și financiare ale afacerii tale cu ajutorul celor mai populare instrumente și metode utilizate de antreprenorii de succes din România. Resursele OLX Business îți oferă idei și bune practici pentru ca tu să știi cum să te raportezi la contextul național sau internațional legislativ atunci când este vorba despre afacerea ta.

Dezvoltarea afacerii 
33,4% din antreprenorii români dezvoltă o afacere pornind de la propriile hobby-uri și competențe dezvoltate. Odată ce te-ai decis asupra noii strategii de vânzare, a-ți crește afacerea în online devine un proces intuitiv, dar care necesită un efort în plus pe partea de dezvoltare ta profesională. OLX Business îți oferă materiale care te vor ajuta să înțelegi cum reușesc alți antreprenori să aibă succes, cum poți fi în fața competiției, și multe alte tehnici aplicate din domeniul de afaceri

Profitul afacerii
81% din comercianții care generează venituri online sunt deja partenerii unui marketplace popular.Investiția ta merită explorată, iar ca antreprenor, trebuie să faci mai multe eforturi pentru a genera venituri, fie că este vorba de familiarizarea cu vânzările online, sau de încrederea acordată serviciilor de gestionare a afacerii.

 • Peste 40 milioane de vizite lunar
 • Peste 10 milioane de vizitatori unici lunar, cu intenții clare de cumpărare sau vânzare
 • +5 milioane de anunțuri active lunar
 • 74% dintre utilizatorii de internet din țară aleg să ne viziteze lunar 
 • OLX se află pe locul #8 în topul Global Websites în România, după Google, Facebook, Yahoo

OLX -  Platforma prin care anunțurile tale de vânzări pot ajunge oriunde în țară

 

Afacerea ta online este valorificată cu ajutorul instrumentelor și resurselor pe care le oferă OLX Business

Expertiza internațională OLX aduce pe aceeași platformă 20 de branduri și peste 300 milioane de utilizatori în peste 30 de țări. Stocul nelimitat de locuri de munca, apartamente și camere de închiriat, mașini second-hand și telefoane mobile la prețuri mici, cât și alte articole aduc cumpărătorilor avantajul selecției dintr-o gamă largă de anunțuri. 

Ca antreprenor, vei putea beneficia de serviciile noastre pentru afacerile mici și mijlocii, astfel încât să poți deveni vizibil pe platforma OLX. Ce poți face pe OLX ca antreprenor?

 • Înveți cum să îți vinzi produsul prin cele mai simple metode
 • Îți publici anunțul și îl poți scoate în evidență prin anunțurile publicitare
 • Cumpărătorii pot comunica cu tine, timp în care tu îi poți convinge că oferta ta este cea mai bună
 • Flexibilitate în utilizarea serviciului de Livrare cu verificare

Ești în căutarea unei soluții pentru accelerarea vânzărilor online? La noi găsești cele mai bune pachete de servicii care îți vor crește afacerea simplu și rapid: 

 • Administrarea profesională a contului tău
 • Gestionarea rapidă a anunțurilor tale
 • Expunere mai mare pentru anunțurile tale

Nevoile tale privind vânzările online au fost întotdeauna cea mai importantă misiune pentru noi, de aceea vrem să fim siguri că ele sunt îndeplinite, cu ajutorul serviciilor pentru profesioniști.

OLX este partenerul tău avantajos care îți oferă deschiderea necesară către o audiență cât mai mare pentru generarea veniturilor online. 

Beneficiile tale ca partener OLX Business

OLX Business este o platformă care te ajută să lansezi și dezvolți afacerea ta în online, oferind serviciile necesare în derularea cu succes a procesului de creștere a vânzărilor.Brand cu notorietate în vânzările online
Îți vei propulsa afacerea având în spate un brand care atrage un număr mare de cumpărători care sunt în căutarea produselor ideale de pe piața locală, iar pentru a monitoriza situația afacerii tale, ai acces la datele relevante comportamentului de cumpărare din ultimele 90 de zile. 
Dezvoltare profesională ca antreprenor
Datorită resurselor pe care le punem la dispoziție și a experienței pe care o vei avea după doar câteva luni cu OLX, cunoștințele tale se vor materializa pe termen lung într-o creștere exponențială a afacerii.


Servicii eficiente de consultanță și suport
Ai suportul necesar pentru administrarea contului, gestionarea rapidă, sau promovarea eficientă a anunțurilor tale, astfel încât procesul digital de comercializare să fie cât mai optim, atât pentru tine ca antreprenor, cât și pentru noi ca parteneri. 


Expunere crescută pe platforma OLX
În cadrul platformei OLX, fiecare partener este important pentru noi, astfel că am dezvoltat un sistem prin care fiecare anunț face trimitere către restul ofertelor active din contul tău, pentru a crește expunerea anunțurilor tale în fața cumpărătorilor.